L’Escola de la Vella va gaudir de la seua festa fallera

L’Escola de Música de “La Primitiva Setabense” va celebrar el III Dia de la Festa de la Falla de “La Vella” aquest passat dissabte.

Complint amb el programa establert, en primer lloc, es va procedir al muntatge de la falla, realitzada per Vicent Pelegero i pintada per l’alumna Àngela Gómez Merín. El vent va dificultar les tasques però amb l’ajuda de pares i alumnes es va poder culminar la “plantà”.

Tot seguit es va va tindre lloc “l’esmorzar faller” preparat per l’Agrupació Santa Cecília, al Saló d’Assaig. Van assistir 140 persones entre alumnes, famílies, socis i músics. En el transcurs, la vicepresidenta, Neus Albero, va lliurar a Àngela Gómez el premi com a guanyadora del concurs del cartell anunciador de l’acte. Es va aprofitar per convidar els presents a col·laborar i formar part de l’Agrupació Santa Cecília.

A continuació els músics de la Banda Jove de l’Escola van relitzar una cercavila per l’Avinguda de Selgas i l’Albereda de Jaume I. Van interpretar durant la desfilada dos pasdobles. Per a alguns alumnes ha estat la seua primera desfilada.

Una vegada arribats a la sei de “La Vella” va prendre el relleu musical el Grup de Dolçaines de l’Escola. Després d’una “globotà” es va procedir a cremar la falla. Les dolçaines van amenitzar la cremà.

Molts dels participants portaven com indumentària el mocador i la samarreta de la Societat que continuen a l’abast dels qui estiguen interessats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *