La Primitiva Setabense, reconeguda per la Policia Local

La Societat Musical “La Primitiva Setabense” de Xàtiva va rebre aquest dissabte el  Reconeixement, junt a altres associacions i col·lectius locals, del Cos de la Policia Local de Xàtiva.

Per Decret d’Alcaldia s’ha concedit aquest reconeixement,  en el Dia de la Policia Local, “per la seua integració en la societat xativina, unint a un gran nombre de ciutadans i per difondre els valors i la cultura, contribuint notablement en la millora de la convivència entre els veïns de Xàtiva, aportant amb açò, elements molt positius en la Seguretat Pública en el seu conjunt”.

L’acte de lliurament es va celebrar en l’Antic Convent de Sant Domènec amb l’assistència de l’Alcalde de la Ciutat, Roger Cerdà, la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Glòria Calero i el Sotdelegat del Govern a València, José Roberto Gonzàlez.

Com a representants de “La Vella” de Xàtiva van acudir el seu President, Jaume Vicent Solís; i la Vicepresidenta, Paqui Lorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *