Banda Jove

La creació de la “Banda Jove de la SM La Primitiva Setabense” es va produir formalment en la dècada dels 70 de l’any passat segle, sent el seu primer director José Torrent Masià.

En l’actualitat la Banda Jove està formada per uns 60 joves músics, però des de fa uns anys també en formen part educands adults que provenen de l’Escola de Música de la Societat, sent l’actual director David Doménech Lluch.

La Banda Jove ha aconseguit en els últims anys comptar amb un programa d’actuacions propi i estable, interpretant a el menys un concert cada trimestre, a més de ser la principal protagonista del “Festival de Nadal” organitzat en els dies de Nadal. Ha estat contractada per l’Ajuntament de Xàtiva per a la campanya “Música a la Fresca” (en els mesos de juny i juliol), a més d’oferir, cada any, concerts en pro de “Creu Roja” o entitats benèfiques com “Gent de la Consolació “. Així mateix participa en la Campanya d’Intercanvis Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

La Banda Jove de la SM La Primitiva Setabense