Banda de Formació

La Banda de Formació és la primera agrupació de la qual formen part els alumnes de l’Escola de la Vella. De manera ordinària seu ingrés es produeix en el segon trimestre del segon curs d’instrument musical.

La Banda de Formació participa regularment en activitats organitzades per l’Ajuntament de Xàtiva i també per col·lectius socials. Destaca el seu concert anual al costat del Betlem Municipal. El seu director és David Domènech Lluch.

El director:

Nascut a Llanera de Ranes (València) el 1988. En 2019 acaba els estudis superiors de Direcció al Conservatori Superior de Música de Castella la Manxa, estudiant amb els professors Miguel Romea, Andrés Salat, Juan Luis Martínez, Pau Marquès i Rafael García; i Direcció de Cor amb Nuria Fernández.

Llicenciat amb el Títol Superior de Percussió al Conservatori Superior de música de Múrcia. Diplomat en Direcció de Banda per “Joventuts Musicals” amb el mestre José Rafael Pascual Vilaplana.

És director de l’Agrupació Musical Mediterrani de la Vila Joiosa i de la Societat Musical de Sellent, Sotsdirector de la Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva. i Director de la Banda Jove de l’Agrupació Musical Mediterrani de La Vila Joiosa.

En 2018 va ser finalista en les proves de Director Assistent la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

És professor de Percussió a l’Escola de Música de la S.M. La Primitiva Setabense de Xàtiva. I Director de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical Mediterrani de la Vila Joiosa.

Durant la seua formació ha dirigit entre d’altres a la: Varna  Symphony Orchestra (Bulgària), Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Unió Musical de Llíria, Orquestra de la Unió Musical de Llíria, Banda i Orquestra de Conservatori Superior de Música de Castella la Manxa, Banda i a l’Orquestra de l’Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet.