L’Escola repren la seua activitat en modalitat online

Comunicació remesa des de la Societat Musical La Primitiva Setabense a alumnat, i pares i mares d’alumnes davant la suspensió de l’activat docent presencial de la seua Escola:

“L’activitat docent presencial de la nostra Escola està suspesa. Entre tots/es intentarem passar aquesta crisi de la millor manera possible. L’objectiu final és continuar i completar la formació de tots els alumnes, amb els objectius pedagògics marcats per a aquest curs. Al mateix temps, en aquestos dies de permanència de les famílies a casa, proposar activitats lúdiques atractives, en les quals es poden involucrar els altres membres de la família.

Els recursos per a classes online són molts i variatsNo hi ha temps per consensuar un sistema unitari per a tota l’Escola, per aquest motiu cada docent triarà aquell que considere més adequat per a ell i per al seu alumnat, tant a classe d’Instruments com de Llenguatge Musical, Iniciació, Jardi, Cor, Adults i Conjunt Instrumental.

Durant aquestos dies el professorat es posarà en contacte amb vostés o amb els seus fills/es per concretar la manera més adequada per a l’aprenentatge atenent a les circumstàncies de cada casa.

En el cas de la Banda,  Orquestra de Formació i de la Banda Jove se’ls enviarà material nou (pensant en properes actuacions) per preparar a casa.

 Ha quedat anul·lada l’avaluació del segon trimestre.

 Junt a aquest comunicat se’ls s’adjunta el model d’autorització per poder dur a terme vídeo- telefonades entre alumne i profesor/a. L’hauran de complimentar.

 A partir del 31 de març, i segons evolucione la crisi oberta i segons quines siguen les instruccions de les autoritats sanitàries en aquell momentels demanarem una valoració d’aquestos dies de classes en línia per decidir com afrontar els propers mesosEls demanem, encaridament, la seua col·laboració.

 El repte és importantque tot l’alumnat continue aprenent a l’Escola amb la menor alteració possible en el seu Pla d’Estudis. Això ens permetrà reprendre el curs a la nostra seu amb normalitat.

Tenen a la seua disposició el correu de l’Escola (musicavellaescola@gmail.com) i el telèfon 606043910 per a qualsevol dubte o suggeriment”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *