L’Escola de la Vella participarà a la campanya d’animació lectora

L’Escola de la Vella participarà enguany en la campanya d’animació lectora i ho farà amb una sessió especial “musical”. La Biblioteca Municipal de Xàtiva realitzarà durant els mesos de febrer, març i abril la seua campanya anual d’animació lectora, dirigida a la població escolar de Primària i d’Educació Especial de la ciutat.
Les activitats programades per la Biblioteca, dirigides als col·legis de Xàtiva, correran a càrrec del contacontes Jorge Micó, «El gran Jordiet», per a primer i segon cicle; i per Eva Andújar per al tercer cicle.
Segons han explicat els organitzadors, aquesta animació lectora dirigida als xiquets i xiquetes de Xàtiva transmet els valors transversals d’igualtat i respecte, alhora que els fa descobrir la literatura oral i escrita i els permet conèixer els usos i recursos de la Biblioteca a través d’una aproximació amable i lúdica al món de la lectura.
Cal destacar que en la convocatòria anterior d’aquesta campanya d’animació lectora participaren un total de 1.147 xiquetes i xiquets. Enguany, a més dels col·legis de Primària i Educació Especial, també participaran l’Associació Axatea i  l’Escola de Música de la Societat Musical “La Primitiva Setabense”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *