Ens de deixat Vicent Garrido, músic i soci de la Vella

La Societat Musical “la Primitiva Setabense” de Xàtiva lamenta la mort de Vicent Garrido Sanjuan, músic des de la dècada dels seixanta, clarinetista, i soci de la “Música Vella”. Com a músic actiu ha compartit faristol amb alguns dels encara músics de la seua Banda.

Fotògraf aficionat, membre d’AFSA, va cedir un destacat arxiu d’imatges de l’Agrupació “la Matraca”, pròpia de la Música Vella, i d’altres esdeveniments de la Banda. Era assidu participant en el Saló de Fotografia que organitza la Societat Musical cada any amb motiu de Santa Cecília. El seu pare, “el tio Vicent Garrido” va dedicar bona part de la seua vida a la Primitiva Setabense com “atrilero” i moltes altres tasques.

Des que es va conèixer la seua mort les paraules de condol, record i homenatge a Vicent s’han repetit en els diferents grups de la Societat Musical.

El sepeli s’oficiarà este dimarts, 25 de febrer, a las 11.30h a la Funerària Cerdà.

(Foto cedida per Líber Sanchis Comorena. Vicent Garrido és el primer músic des de l’esquerra))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *