Activitat de Fi de Curs: “El Rey León” amb la Vella!

La Banda Jove de la SM La Primitiva Setabense

L’Escola de la Música Vella organitza per al seu alumnat, famílies, músics, socis i simpatitzants, l’assistència a la representació de “El Rey León”, al teatre “Lope de Vega”, de Madrid, el proper 4 de juliol (dissabte).

Amb aquesta activitat es pretén, d’una banda, dur a terme una activitat de convivència de tota la família de “La Vella” coincidint amb la fi del curs, i ,de l’altra, reforçar l’actuació de la Banda Jove, el proper 16 de maig, al Gran Teatre, en un concert benèfic a favor de “Creu Roja” en què s’interpretaran diverses cançons d’aquest musical.

Aquest dia s’eixirà amb autobús a les 8 del matí des de la Societat, acudint a la representació a les 18.00h i es tornarà en acabar el musical. S’han reservat 54 entrades a la zona Amfiteatre 1, files de la 2 a la 7. El preu és de 75€ per persona (entrada + autobús). No inclou manutenció ,la qual anirà a càrrec de cada persona.

El preu final pot variar depenent de les places que s’ocupen d’autobús. En cas de superar les 54 entrades reservades se n’adquiriran d’altres pròximes. Sent el nombre màxim fins a les 90 que permet contractar un autobús amb aquestes places. Per aquest motiu és important reservar plaça el més aviat possible. Poden acudir menors sense l’acompanyament dels seus pares o dels seus tutors però serà imprescindible signar una autorització dels seus pares o tutors a favor d’un/a adult/a que participe en l’activitat.

La reserva de places es podrà fer fins al 8 de maig a la Secretaria de la Societat. El pagament de la reserva s’efectuarà abans del 15 de maig. Una vegada concretades les places s’estudiarà alguna visita o activitat per als temps lliure a Madrid fins a l’hora de l’actuació. Els animem a participar i a convidar a amics i amigues a passar un dia amb “La Vella”!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *