Jaume Vicent Solís, reelegit President de la Vella

Jaume Vicent Solís i Salinas continuarà com a President de la Societat Musical la Primitiva Setabense durant els propers tres anys després de ser elegida,sense cap vot en contra, l’única candidatura presentada a Junta Directiva per els / les assistents a l’Assemblea General Anual, celebrada aquest diumenge a la Sala d’Assaig de la Societat.

Abans de procedir a la seua elecció ,la Junta Directiva ,mitjançant l’informe del propi President i de les diferents Comissions , va fer balanç de l’any 2019, aprovant-se així  els comptes econòmics i el pressupost per  l’any 2020.
L’any 2019 s’ha tancat amb : l’elecció de Saül Gómez  com a nou director de la seua Banda Simfònica; amb el canvi de l’Agrupació de Cecilianes pel d’ “Agrupació Santa Cecília”, el que ha permès que s’integren també homes en ella; i per completar l’oferta de la seua Escola de Música en tots els àmbits educatius i formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *