Convocat el Concurs de Dibuix del cartell de la Festa de la Falla de la Vella

L’Escola de Música de la SM la Primitiva Setabense ha convocat el  Concurs del Cartell de la “III Festa Fallera de la Vella”. Poden participar tots/es els/les alumnes de l’Escola de Música de la Vella matriculats en el curs 2019-2020. El cartell oficial d’aquesta activitat serà el  guanyador del concurs i s’utilitzarà per a la seua divulgació a la web de la Societat i xarxes socials, també s’imprimirà en paper, fent constar el nom de l’autor/a.

El dibuix s’haurà de presentar en format A4 a la secretaria de la Societat fins al 26 de febrer amb el nom i cognoms de l’autor/a darrere. Tots el treballs s’exposaran a la seu de l’Escola de Música.

 

La Festa dela Falla de la Vella es celebrarà  enguany el 7 de març. Com en les dues edicions anterior el programa inclourà la plantà de la falla confeccionada per la mateixa Escola, un esmorzar faller amb l’assitència de les famílies, una cervavila amb la Banda Jove i la Colla de Dolçainers de l’Escola i la cremà amb masclatà inclosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *