Aquest diumenge, Assemblea Anual

D’acord amb l’Article 17 del vigent Reglament Intern de la Societat Musical la Primitiva Setabense s’ha convocat l’Assemblea General Ordinària. Se celebrarà aquest diumenge, 26 de gener, a las 11.30h, en primera convocatòria, i a les 12.00h, en segona, al Saló d’Assaig de la Societat. Destaca l’assumpte de les eleccions a Junta Directiva.

L’Ordre del Dia inclou la lectura i aprovació de l’acta anterior, la lectura i dació de comptes, l’informe del President, Jaume Vicent Solís, i de totes les comissions de la Junta, i les eleccions a Junta Directiva. Conclourà amb Precs i Preguntes.

Dins del termini establert s’ha presentat una única candidatura encapçalada per l’actual President, Jaume Vicent Solís. Aquells/es que s’incorporen a la nova Junta seran presentats a la mateixa assemblea.

Es convida a assistir  a socis , músics de les seus distintes formacions i a pares i mares d’alumnes de la seua Escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *