Maria Gómez Merin rep hui el premi “Luis Milán”

El CCX de Xàtiva va acollir el 22 i 23 d’abril les primeres audicions del XX Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva. A la primera fase van participar els 30 inscrits admesos. Després de les audicions de dissabte, el jurat, presidit per Ricard Capellino Carlos va acordar per unanimitat declarar finalistes quatre participants de la modalitat C, quatre més de la modalitat B, (entre ells la setabense i membre de la nostra Societat, María Gómez Merin, flauta), ia tres en la modalitat A.

L’endemà, el tribunal es va tornar a reunir per escoltar la interpretació de l’obra lliure per part dels 11 finalistes per qualificar i concedir un primer premi per cadascuna de les tres modalitats.

Gómez Merín va interpretar el Concert D Major de Reinecke.

El Tribunal va proposar Maria Gómez Merin al Premi Especial “Luis Milán”. Gómez Merin és músic de la Societat Musical “La Primitiva Setabense”, premi que li ha estat confirmat aquesta mateixa setmana. Gómez Merín partiparà hui en concert de cloenda, al Gran Teatre, a les 20.00h, juntament amb els guanyadors i guanyadores de cada categoria i especialitat.

20230530_Comunicació_COMUNICACIÓN PREMIO LUIS MILÁN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *