Obert el termini de matrícula a l’Escola de la Vella

Està obert el termini de matrícula de l’Escola de Música de “La Vella” per al pròxim curs. És important tramitar ARA la pre-matrícula (no suposa cap despesa) per tal de poder programar nosaltres millor el proper curs i adequar els locals de l’Escola a la demanda de l’alumnat.

Com el curs passat, la pre-matrícula telemàtica dóna la possibilitat de triar horari d’instrument amb prioritat (per ordre de recepció de pre-matrícula i sempre que en setembre estiga confirmada la matrícula). Les classes seran presencials, excepció feta d’adaptacions individuals justificades.

Accés al document

Els horaris de les diferents especialitats es concretaran al mes de setembre.
Cal omplir tots els camps obligatoris. Si no es tria cap curs de llenguatge o instrument seleccione l’opció “NINGUNA”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *