Juny de 2023: les nostres formacions han participat en campanyes de la FSMCV

Durant el passat mes de juny dues de les formacions de la nostra Societat han participat en dues campanyes de la FSMCV.

La Banda Jove ha participat a la Campanya d’Intercanvis amb la banda jove de La Lira Fontiguerense. El primer concert va ser al teatre Joan de Joanes el passat 22 de juny, el segon a Xàtiva, al Jardí de la Pau, el passat 29 de juny. Músics, acompanyants i directius van compartir un refresquet després de les actuacions.

Aquest passat dissabte la Orquestra Sinfònica va tancar el seu curs amb un concert a l’ermita de sant Feliu, interpretant un programa amb la participació de cinc solistes de la formació, tota una experiència! Aquest concert va formar part de la campanya de FSMCV i Turisme Generalitat Valenciana: “Músics amb Denominació d’Origen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *