Jose Vicente Mascarell Giner és el nou President de la SM La Primitiva Setabense

Jose Vicente Mascarell Giner és el nou President de la SM La Primitiva Setabense. Encapçala l’única candidatura presentada per ser elegida com a nova Junta Directiva a l’Assemblea General de Socis celebrada aquest diumenge, al Saló d’Assajos de la Societat. La candidatura ha comptat amb el suport gairebé unànime dels presents, amb el 93% de vots a favor.

La nova Junta Directiva està formada per:

President: Jose Vicente Mascarell Giner

Vicepresident 1r: Andrés Pont Aparicio

Vicepresidenta 2n: Irene López Zorraquino

Vicepresidenta 3a: Blanca Lluch Salinas

Vicepresidenta 4a: Nieves M.ª Pelejero Ibáñez

Secretària: Ada Talens Martínez

Tresorera: M.ª Jesús Belda Ramos

Comptadora: Gemma Aparicio Lledó

Vocal 1r: Juan Antonio Bou Romeu

Vocal 2n: Diego García Balaguer

Vocal 3r: Carles Durá Benavent

Vocal 4rt: Ximo Navarro Gil

Vocal 5è: Ximo Sanchis Bacete

Amb l’assemblea de hui conclou un procés iniciat el mes de gener passat a l’Assemblea Ordinària que va incloure la convocatòria d’eleccions a junta directiva per expiració de mandat i en què no es va presentar oficialment una candidatura, però sí la decidida intenció de formar-la . Llavors es va acordar la creació d’una Junta Gestora que ha reunit a membres de la junta sortint amb membres d’aquesta candidatura, i la seua comesa ha conclòs amb l’assemblea celebrada avui.

Després de l’explicació del procés pel President de la gestora i de l’anterior junta, Jaume Solís, i després de la confirmació de la presentació d’una candidatura, s’ha procedit a la votació pels i les presents sent el resultat de 45 vots favor, 2 en contra i 1 vot en blanc.

Ja com a nova Junta Directiva de la Societat, el seu nou President, Jose Vicente Mascarell, i la Vicepresidenta, Nieves M. Pelejero, han explicat als presents la configuració de la Junta i les seues principals línies de treball, organització, reptes i objectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *