Convocat el 19é Saló Monogràfic de Fotografia amb temàtica musical

Ha sigut convocat el 19é Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical amb motiu de la festivitat de Santa Cecília. Organitzat per la Societat Musical La Primitiva Setabense el termini d’admissió d’obres romandrà obert fins al 28 de novembre.

Pot participar qualsevol persona i presentar un màxim de 4 fotografies no premiades en cap concurs.

Bases de concurs

Hi ha un primer premi de 200€ i un segon de 150. A més hi ha un premi per a la fotografia relacionada amb la Societat Musical de 100€ i el premi Social de 75€ a la millor fotografia de soci/sòcia o músic. El lliurament de premis serà el 2 de desembre a las 20.00h a la Casa de Cultura. Fins al 17 de desembre es podrà visitar l’exposició a la Casa de Cultura, després l’exposició es traslladarà al Saló d’Assaig de la Societat. El veredicte es coneixerà el 30 de novembre.

Edició de 2021

El fotògraf Eduardo Espejo Reyes amb l’obra “Teclas calientes” va guanyar el primer premi del 18é Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical amb motiu de la festivitat de Santa Cecília organitzat per la Societat Musical La Primitiva Setabense. El segon  premi va ser per a Ricardo Enrique Climent Barberà per l’obra  “Árbol muerto”.

El premi per a la fotografia relacionada amb la Societat Musical de 100€, va ser per a Paco Sánchez Roca per “Amistat i treball” i el premi Social de 75€ a la millor fotografia de soci/sòcia o músic, per a Luis Enrique Alonso Vidal per “Companys”.

Van formar el jurat: Federico Gil Moncho, Xavier Company Sanchis i Jose Manuel Garcia Serrano.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *