Nova etapa de formació… a un conservatori!!!

L’alumnat de la nostra Escola ja gaudeix de les seues vacances. De manera especial les estan vivint aquells/les que hi han cursat el cinque curs i que volen continuar formant-se en diferents conservatoris. Durant el curs s’han preparat per superar la prova d’accés al Grau Professional i, amb satisfacció, informem que tots ells han superat i han aconseguit plaça. Seguiran els seus estudis als centres de Xàtiva i de Carcaixent. Enhorabona!

Com a part de la seua preparació a les setmanes prèvies a les proves van conèixer el Conservatori de Xàtiva on els va rebre el seu equip directiu i van oferir un recital a la Casa de Cultura de Xàtiva, Al setembre iniciaran una nova etapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *