La Vella i la Setmana Santa de Xàtiva: una xerrada, un concert i vuit actes processionals

Una xerrada, un concert i la participació en vuit actes processionals, vuit “concerts” pels carrers de la Ciutat de marxes de processó,  és l’aportació de la Societat Musical La Primitiva Setabense a la Setmana Santa de Xàtiva aquest any 2022.


Aquest diumenge, a les 12h, a la seu de la Societat, el director del Cor de la Generalitat Valenciana i Director Honorífic de la Banda Simfònica de la Vella, Francisco Perales Ferre, impartirà una conferència sobre “Els Motets, un dels elements sonors que formen part de la música que acompanya la Setmana Santa a Xàtiva, Festa d’Interès Turístic Provincial.
També aquest diumenge, a les 17.00h, al Gran Teatre, s’oferirà el Concert de Setmana Santa organitzat per la Germandat de Confraries de la Setmana Santa Setabense i patrocinat per l’Ajuntament de Xàtiva.
Amb la direcció de Saül Gómez s’oferirà el concert titulat “Sons per a la Reflexió” amb obres de J.S. Bach, A.Reed, F.Ticheli, R.Wagner, M.Lauridsen i H.Ronert i D.Maslanka.
La Banda Simfònica participarà aquest any en vuit actes processionals. Aquest divendres va acompanyar a la imatge de “La Camilla”. Aquest dissabte acompanyarà la imatge de clavaris del Sepulcre. Aquest diumenge participarà al trasllat de l’Ecce-Homo. Divendres que ve, 8 d’abril, estarà amb la Dolorosa i també assistirà a la Processó de les Palmes. Diumenge participarà en el trasllat de “El Nazareno” i el Dimecres Sant acompanyarà a l’Ecce-Homo a “Les Cortesies”. El Divendres Sant acompanyarà a la Processó General a l’Ecce-Homo.
A aquests actes s’uneix aquest diumenge la participació a la Baixada de Sant Josep i el 24 d’abril al Combregar de la Parròquia de Sant Pere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *