L’Escola de la Vella llança la pre-matrícula per al pròxim curs

L’Escola de Música de “La Primitiva Setabense” de Xàtiva ha iniciat la pre-matrícula per al proper curs 2021-2022, tant per al seu actual alumnat com per al de nou ingrés.

És important tramitar ara la pre-matrícula (no suposa cap despesa) per així poder organitzar i programar millor el proper curs,  adequant els locals de l’Escola a la demanda de l’alumnat i a les condicions d’higiene i seguretat sanitàries COVID- 19.

Igual que el curs passat, la pre-matrícula telemàtica permet la possibilitat de triar horari d’instrument amb prioritat (per ordre de recepció de la pre-matrícula). Les classes, que començaran al setembre, seran presencials, excepció feta d’adaptacions individuals justificades. Els horaris de les diferents especialitats es concretaran en el mes de setembre.

L’Escola manté la seua oferta.

S’imparteixen tots els nivells de Llenguatge Musical i d’Instruments que permeten presentar-se a les proves d’accés al Grau Professional, així com assignatures especifiques com HARMONIA.

S’oferta, per segon curs consecutiu, les classes de Música Inclusiva, per a alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. S’oferten, des de fa tres cursos ,les classes d’Estimulació Musical (de 0 a 3 anys).

S’amplia l’oferta instrumental amb l’Ukelele, el tabal i la bateria per adults.

L’Escola ofereix, a més, al seu alumnat, CLASSES GRATUÏTES de Cor i dels seus diferents Grups Instrumentals (Cambra, Percussió, Corda i Guitarra). L’Escola de la Vella compta així mateix amb grups estables com ara la Colla de Dolçaines, l’Orquestra i Banda de Formació, i la seua Banda Jove.

La formació es completa amb un ampli programa d’activitats extra-curriculars al llarg de tot el curs.

La pre-matrícula es pot tramitar a través del següent enllaç:

https://forms.gle/jrd65jsWBHh7h2W57

Per a més informació poden dirigir-se a la nostra Secretaria, de dilluns a divendres, de 17.00 a 20.00h, o cridant al telèfon 606 043 910.

L’Escola de la Vella ja prepara el proper curs amb renovada il·lusió .després dels dos últims totalment atípics i marcats per l’evolució de la pandèmia, però què, gràcies a l’alumnat, les seus famílies, Claustre i Societat Musical, hem superat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *