Josep Martínez Vicedo, guanyador del Saló de Fotografia

Josep Martínez Vicedo, amb la fotografia titulada “La pressió de el Covid” ha estat el guanyador del XVIIé Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical convocat per la Societat Musical la Primitiva Setabense. El segon premi ha estat per a “Foto 1” d’Eduard Francès Sanchis. El Premi “la Vella” ha estat per a Vicent Marchirant Pla per “Concert Plaça la Seu”, el Premi Social ha recaigut en Guillem Casesnoves Andrés per “Toca”.El jurat ha estat format per Xavier Company Sanchis, Federico Gil Moncho i José Manuel Garcia Serrano, actuant com a secretària la Secretària de la Societat, Mariola López Cuenca.
La Societat Musical la Primitiva Setabense ha convocat un any més, amb motiu de la propera festivitat de Santa Cecília, el Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical.
El tema obligat del Saló és la música. S’han establert dos premis de 200€ i 150€; un premi de 100€ per a la millor fotografia amb temàtica relacionada amb les diferents formacions o grups musicals de la SM La Primitiva Setabense i un premi social de 75€ a la millor fotografia presentada per un soci/a o músic de la Societat.
El lliurament de premis serà el proper dilluns, 16 de novembre, a les 20.00h, al Saló d’Assaig. Només podran accedir els guanyadors. Les obres seleccionades s’exposaran al Saló d’Assaig fins al 12 de gener.
Aquesta dissetena edició està patrocinada per Divina Aurora SCV i Hotel Vernisa amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *