Oberta la prematrícula per al curs 2020-2021

Completada la primera fase de la prematrícula per a l’alumnat del present curs, s’obri per a tot aquell/a interessat/ada. La prematrícula no suposa cap despesa. La matrícula es farà ofical al mes de setembre. L’ordre de formalització es seguirà en la tria d’horaris. L’Escola presentarà al curs 2020-2021 la modalitat també de classes semipresencials i online. S’ofereix ensenyament musical des de 0 anys fins adults, també en el proper curs, com a novetat, Música inclusiva . Cal destacar l’oportunitat a de formar part de les diferents agrupacions de l’Escola. Durant el curs són  moltes les activitats organitzades per a les famílies. Informació al telèfon 606 043 910 o la Secretaria de la Societat, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.00h. Et convidem a formar part de la família de la Vella!

Formalitza la prematrícula a l’enllaç:

Zona de los archivos adjuntos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *