La Vella en Marxa nº 5

Aquest diumenge s’ha distribuït a través dels diferents grups de la Vella l’àudio corresponent al cinquè butlletí informatiu de l’activitat de la Societat en aquest temps de confinament. Els protagonistes han estat els mestres de l’Escola José Luis Giner i Carolina Alberola, el nostre directiu, Quique Alonso, amb la seua secció “Històries de la Vella” i el President, Jaume Vicent Solis, La música ha sigut aportada pel mestre de percussió, David Doménech. També han participat alumnes de l’Escola.  El compromís és mantenir aquesta via de comunicació amb la família de la Vella cada diumenge mentre dure aquesta situació excepcional que ens impedeix reunir-nos a la nostra Seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *