Convocada una nova edició del concurs fotogràfic en «La Vella»

 

Guanyador de la passada edició

Ha sigut convocat el 18é Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical amb motiu de la festivitat de Santa Cecília. Organitzat per la Societat Musical La Primitiva Setabense el termini d’admissió d’obres romandrà obert fins al 2 de novembre.

Respecte a edicions anterior cal destacar que l’exposició amb l’obra presentada serà exposada a la Casa de Cultura de Xàtiva. Pot participar qualsevol persona i presentar un màxim de 4 fotografies no premiades en cap concurs.

Hi ha un primer premi de 200€ i un segon de 150. A més hi ha un premi per a la fotografia relacionada amb la Societat Musical de 100€ i el premi Social de 75€ a la millor fotografia de soci/sòcia o músic. El lliurament de premis serà el 4 de novembre a las 20.00h a la Casa de Cultura. Fins al 26 de novembre es podrà visitar l’exposició a la Casa de Cultura, després l’exposició es traslladarà al Saló d’Assaig de la Societat.

Edició de 2020

Josep Martínez Vicedo, amb la fotografia titulada “La pressió de la Covid” guanyà el XVIIé Saló Monogràfic de Fotografia. El segon premi va estar per a “Foto 1” d’Eduard Francés Sanchis. El Premi “La Vella” fou per a Vicent Marchirant Pla per “Concert a la Plaça la Seu”, el Premi Social va recaure en Guillem Casesnoves Andrés per “Toca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *